Koffie & Ondernemen

 

Welkom bij Coffice! Coffice is de combinatie van een koffiebar met ontbijt- en lunchmogelijkheden én een ondernemerscentrum. Dat laatste bestaat uit flex- en fixed werkplekken, kantoren, meeting rooms en een eventruimte.

 
 
coffice-1.jpg

Bar

Coffice schenkt kwaliteitskoffie en serveert verse, lekkere gerechten. Bij Coffice kan je terecht voor een lekker ontbijt, een stevige lunch of een hapje tussendoor.

Onze suggestiekaart volgt de seizoenen en ontbijten doe je bij Coffice een hele dag door. Schaam je dus niet voor die wentelteefjes om 15u!

Tevens hebben we een leuke bierkaart, lekkere wijnen en verse cocktails. Perfect voor een afterwork!

 
food-2.jpg
marten-bjork-623852-unsplash.jpg
 

Ondernemerscentrum

Op de verdiepingen biedt Coffice flexibele én vaste werkplekken aan voor ondernemers en professionals die graag op een inspirerende plek werken. Voor de freelancer maar evengoed voor kleine bedrijven en voor werknemers met thuiswerkmogelijkheden. Gelegen in hartje Mechelen in een prachtig monumentaal pand wordt Coffice een ideale uitvalsbasis voor je activiteiten.

Coffice vormt zich naar jouw noden. We zijn er voor de eenmalige bezoeker en de vastbesloten resident. De vaste bewoners krijgen gratis toegang tot de meeting rooms en kunnen voordelig eten en drinken in onze bar. Ook als je je nog niet wil binden aan een vaste werkplek hebben we tal van formules.

 
Coffice, dat is Lennard en Nena. Broer en zus en volbloed Mechelaars: hij neemt de dagelijkse leiding op zich en zij is barista van dienst. Samen willen ze van Coffice een nieuwe hotspot maken waar je werkt en geniet.

Photographs: By Nouchka

 

nathan-dumlao-314124-unsplash.jpg