Lekker eten & drinken

 

food-5.jpg
kavita-joshi-rai-724098-unsplash.jpg
 

Coffice schenkt kwaliteitskoffie en serveert verse, lekkere gerechten. Je geniet van al dat lekkers op de Ijzerenleen in Mechelen, in een prachtig gerenoveerd pand op de mooiste boulevard van de stad. Schijnt de zon? Dan zetten wij de tafels en stoelen buiten en gaat onze prachtige stadstuin open.

Bij Coffice kan je terecht voor een lekker ontbijt, een stevige lunch of een hapje tussendoor. Onze suggestiekaart volgt de seizoenen en ontbijten doe je bij Coffice een hele dag door. Schaam je dus niet voor die wentelteefjes om 15u.

Voor onze koffie werken we samen met OR Coffee Roasters uit Gent. Door hun passie, ondernemerszin en de manier waarop ze hun producenten behandelen, lijkt dit ons de perfect samenwerking. Onze koffie wordt geschonken door barista Nena. Zij zorgt voor de juiste afstelling van onze Della Corte, prachtige latte art en serveert dat alles met een oneindige glimlach.

Drink je geen koffie? Geen paniek! Onze kaart is rijkelijk gevuld met verse theesoorten, smaakvolle wijnen, cocktails, lokale en minder lokale bieren en homemade lemonades. Ideaal voor een afterwork!

Onze koffie en gerechten zijn ook verkrijgbaar in takeaway